Een quiz lustrum!

Het eerste lustrum zit er op! Want na lang wachten konden alle deelnemers hun kennis met de andere teams meten.
Elk team begon ook dit jaar weer met goede moed en vol hoop aan deze editie. Na de eerste ronde tekende zich een klein groepje teams af die, zo leek het, om de cup met de grote oren gingen strijden. Wat was het spannend en wat lagen de scores dicht bij elkaar.
We hebben alle vragen nog een keer extra door moeten nemen van de top drie om de definitieve cijfers boven water te krijgen. Maar het team DE STUUMPKES bleef de naaste belagers voor en ging en er (weer!) met de lelijkste beker van Nederland vandoor. Met zo’n geweldige prestatie rest ons niet anders dan onze welgemeende felicitaties ook hier over te brengen.
Gefeliciteerd DE STUUMPKES!

Ondertussen verkochten we lootjes en mochten we, met dank aan de lokale ondernemers, vele cadeaus weggeven. Er zaten prachtige, leuke, heerlijke en smakelijke prijzen tussen, waarvan we weten dat de winnaars er volop van zullen genieten.

Wij als bestuur kijken tevreden terug op een gezellige avond die bol stond van plezier en natuurlijk… kennis en muziek! We hopen dat de deelnemende teams er hetzelfde over denken.

Bedankjes!
Via deze weg willen we ook nog wat digitale bedankjes uitdelen. Om te beginnen voor de gastvrijheid van De Buitenpoort. Het was weer goed verzorgd qua locatie, aankleding, personeel, hapjes en niemand bleef lang van een drankje verstoken. Daarom onze dank voor het ter beschikking stellen van jullie sfeervolle zaal, personeel en organisatie.
En natuurlijk willen we de bedenkers van al die vragen ook even extra in het zonnetje zetten. Want geloof me, er zijn heel wat vrije uurtjes in het maken van deze quiz gaan zitten. Daarom bedankt aan Maarten en Bram Seesink voor deze geweldige quiz! Velen zullen hetzelfde denken als ik zeg dat ik hoop dat er nog vele quizen volgen!