De kwissumnetnog quiz

Verslag van deze gezellige avond door Rob Arends.

Wie wil er nou geen “mooie” beker winnen, en dan het liefste 2 keer achter elkaar? Welnu, op 12 Maart j.l. is het antwoord op deze vraag gegeven…

Tijdens een leuke, gezellige en goed georganiseerde avond, met dank aan Bram, Maarten, Herman en iedereen die ik, als niet bewoner, van Het Kempke vergeet ging het er ongemeen spannend aan toe tijdens de grote ‘kwizzumnetnog’ quiz.

Leuke en soms ook moeilijke vragen maakte het een spannende strijd tussen de verschillende teams of moet ik zeggen…..een stelletje leraren tegen de rest. Gelukkig hadden de uiteindelijke winnaars een ”autist” in hun midden (niet mijn woorden, maar die van J. Wouters).

Nooit gedacht dat je tijdens de bekendmaking van de winnaars nog zo zenuwachtig zou kunnen worden…….. Rex, Wessel, Johny en Rob alias De Stumpkes winnen met 2 punten verschil de quiz, en deden moe maar voldaan de deur dicht.

Bedankt voor een mooie avond, Rob Arends

1 gedachte op “De kwissumnetnog quiz

 1. Wie wil er nou geen “mooie” beker winnen, en dan het liefste 2 keer achter elkaar? Welnu, op 12 Maart J.l. is het antwoord op deze vraag gegeven….

  Tijdens een leuke, gezellige en goed georganiseerde avond,met dank aan Bram, Maarten, Herman en iedereen die ik ,als niet bewoner, van Het Kempke vergeet
  ging het er ongemeen spannend aan toe tijdens de grote ‘kwizzumnetnog’ quiz.

  Leuke en soms ook moeilijke vragen maakte het een spannende strijd tussen de verschillende teams of moet ik zeggen…..een stelletje leraren tegen de rest.
  Gelukkig hadden de uiteindelijke winnaars een”autist” in hun midden ( niet mijn woorden, maar die van J.Wouters).

  Nooit gedacht dat je tijdens de bekendmaking van de winnaars nog zo zenuwachtig zou kunnen worden……..Rex, Wessel, Johny en Rob alias
  De Stumpkes winnen met 2 punten verschil de quiz, en deden moe maar voldaan de deur dicht.

  Bedankt voor een mooie avond, Rob Arends

Reacties zijn gesloten.