Sinterklaasfeest [editie 2017]

Ook dit jaar kwam Sinterklaas weer naar onze wijk om samen met de kinderen een gezellig feestje te vieren. Sinterklaas kwam samen met Zwarte Piet naar De Dannenburcht.
Vooraf was er een leuke en vooral ook smakelijke workshop voor de deelnemertjes. De chocolade vloeide rijkelijk en met al die lekkere ingrediĆ«nten en versiersels was het echt watertanden. Daarna ‘even’ een mooie doos pimpen om dat lekkers te verbergen en vervoeren. Ondertussen was DJ Djim met zijn assistent Niek sinterklaasliedjes aan het draaien ze zorgden daarmee voor een erg gezellige sfeer.
Na afloop van de workshop was het wachten op de goedheiligman. Het werd ook dit jaar weer erg gezellig, en alle kinderen kregen naast aandacht en een gezellig gesprekje met de Sint, natuurlijk ook een cadeautje. Na het aftellen van 10 naar 1 mochten de kinderen hun cadeautjes uitpakken. En op de foto’s kunnen jullie zien dat ze er ontzettend blij mee waren.
We willen natuurlijk Sinterklaas en zijn Pieterbaas weer ontzettend bedanken voor hun bezoekje aan het kempke. Dank u Sinterklaasje!