Giro d’Italia Wijkdag 2016

De renners doorkruisten pas een dag later Huissen, maar wij hadden hieraan voorafgaand een fantastische Giro d’Italiaanse wijkdag.
En daarom willen we eerst alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage. Met z’n allen hebben we heerlijke gerechten bereid en een overheerlijk buffet geregeld.
De dames van het bestuur hadden zowel de gerechten, de recepten en ook de ingrediënten verzorgd, dus al snel was het taken verdelen en aan de slag! Er ontstond al snel een gezellige sfeer met goede samenwerking en elk team wilde er dan ook een culinair hoogstandje van maken. Na al dat koken, snijden, hakken en roeren was het tijd om het eindresultaat te proeven. Iedereen was het over eens dat elk team een heerlijk gerecht op de buffettafel had afgeleverd, en alle gerechten vielen dan ook in de smaak. En de ultieme afsluiter was natuurlijk de kar met het Italiaanse ijs. Smullen!
Kijk eens naar de foto’s om te zien wat een leuke wijkdag we achter de rug hebben.
Op de foto’s is ook duidelijk te zien dat de weergoden ons erg gunstig gezind waren dit jaar. Misschien hebben zij ook wel een voorliefde voor Italiaans eten 😉
Daarnaast ziet u een serie foto’s van de jongemannen van RKHVV die zich een slag in de rondte reden voor het goede doel. Hierover heeft u eerder kunnen lezen in de flyer.

2 gedachten over “Giro d’Italia Wijkdag 2016

  1. Neem aan dat er geen TV scherm is? Finish van de etappe is rond 17 uur namelijk. Dan zijn wij er later ivm het kijken.

Reacties zijn gesloten.